Elkészítés: A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük 2,5 x-es sós, forró vízzel, és készre pároljuk.
A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük.
A paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát felkarikázzuk. A szalonnát apró kockára vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát és megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, sózzuk, rászórjuk a pirospaprikát. 15-20 perc alatt készre pároljuk. Ne főzzük nagyon szét!
Tálalásnál a lecsót a húsra szedjük és a tarhonyával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.