Elkészítés: A 2 db egész tojást (szétválasztás nélkül) kikavarom a
cukorral, belekavarom a natúr vajkrémet, majd óvatosan beleforgatom a felvert tejszínt. A lefõzött feketekávéba beleteszem a rumaromát, majd a babapiskótákat megforgatom benne (a babapiskóta fajtájától függ, hogy mennyi ideig hagyom a kávéban). Elõveszek egy nagy tálat, az alját kirakom egy adag áztatott babapiskótával, arra megy krém, babapiskóta, krém... ezt addig folytatom, míg elfogynak a hozzávalók (ez az adag 2-2 sorra elegendõ). Lényeges, hogy krémmel kell befejezni. A tetejére natúr kakaóport szórok, majd hûtõbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.