Elkészítés: A meghámozott burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, és szorosan egymás mellé tesszük a tepsibe, enyhén megsózzuk. Vajdarabkákat és kevés apróra vágott füstölt szalonnát teszünk rá. Lefedjük alufóliával, majd kb. fél órán át sütjük.
Ezután az előző napon előkészített, 1
centiméter vastagra szeletelt, sózott, borsozott, majoránnával, köménymaggal, fokhagymával ízesített tarjaszeleteket ráhelyezzük, majd visszatesszük a sütőbe, letakarjuk a
fóliával, s készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.