Elkészítés: Kevés olajon a hagymával a tarhonyát megpirítom, sózom, vízzel felöntöm, hogy a tarhonya megpuhuljon. Ha a víz felforrt, átkeverem, lefedem, és hagyom puhulni.
A felkockázott szalonnát egy másik edényben kisütöm, hozzáadom a lencsét áztatás nélkül, sózom, kevés vízzel párolom fedő alatt. Ha megpuhult (kb. 20 perc), a tarhonyához adom úgy, hogy kevés szaftja, leve legyen. Összekeverem.
A virsliket karikára vágom, és kevés olajon kicsit átpirítom. Ezt is a tarhonyás lencséhez adom, és kicsit átforralom. Ha nem maradt lé a tarhonyán, akkor egy kevés vizet teszek rá, hogy az ízek keveredhessenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.