Elkészítés: A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát eltávolítjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük.
Az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kockára vágott libamájat, és megsütjük. A borral felöntjük,
összeforraljuk.
A gombafejeket lecsöpögtetjük, majd egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, ebbe belerakjuk. Kakukkfűvel megszórjuk, s mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután megtöltjük a májas raguval, megszórjuk parmezánnal, majd reszelt sajttal, s ezeket ráolvasztjuk.
A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, kevés olajon hirtelen megsütjük, lecsepegtetjük, és ezen tálaljuk a májas gombafejeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.