Elkészítés
Májpástétom: a libamájat felkockázzuk és a libazsíron dinsztelt hagymára tesszük sülni. Vigyázni kell, mert könnyen lekap. Rátesszük a majorannát és a fokhagymát is. Készre sütjük, majd picit félretesszük hűlni. A maradék zsírral összeturmixoljuk.
Paprika: a paprikákat egyben egy tepsire tesszük egymás mellé, és 200 fokon, úgy 1 órán keresztül megsütjük (nem baj, ha fekete lesz!). Ha kész, lefedve hagyjuk hűlni. A héját lehúzzuk, kicsumázzuk, majd egy tálba tesszük és sóval, fokhagymával, bazsalikommal ízesítjük, meglocsoljuk olivával és a hűtőbe tesszük pihenni 1 éjszakára. Jól összeérnek az ízek.
Tálalás: egy szelet finom, ropogós kenyeret megkenünk a libamájpástétommal, pakolunk rá sült paprikát. A legfinomabb előételt adhatjuk ilyen formán vendégeinknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.