Elkészítés: A cukrot és a lisztet lábosban összekeverjük, majd apránként hozzáöntjük a tejet, és lassú tűzön addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. A tűzről levéve belekeverjük a likőrt és a vajat. A forró masszából egy keveset a tojások sárgájához öntünk, kissé hűlni hagyjuk, majd visszaöntjük a lábosba, és egyenletesen elkeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tojásos krémbe forgatjuk. A masszát kivajazott, cukorral meghintett, 1,5 liter űrtartalmú kerámiatálba öntjük. Közepesen forró sütőben 35-40 percig sütjük. Akkor jó, ha a külseje szilárd, de belül még krémes. Vaníliás porcukorral meghintve, azonnal tálaljuk. Vaníliafagylalt illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.