Elkészítés: A tojásokat a cukorral krémesre kikeverjük, majd lazán beleforgatjuk a kakaóporral és a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben, 200 Celsius-fokon kb. 8 percig sütjük. A sütőpapírt azonnal lehúzzuk róla.
A krémhez a túrót a vaníliás cukorral, a citromlével és a likőrrel ízesítjük, majd összekeverjük. A margarint a porcukorral krémesre kikeverjük, és a masszába vegyítjük.
A kihűlt piskótát keresztben félbevágjuk. A 2 lapot a túrókrém 1/3-ával összeragasztjuk. A megmaradt túrókrémet a második lapra simítjuk.
Hűtőszekrénybe tesszük, és dermedni hagyjuk.
A durvára felaprított ét tortabevonót forró vízgőzben megolvasztjuk, és sütőpapírra simítjuk.
A süteményt 4x8 cm-es szeletekre felvágjuk. A megszilárdult csokoládéból 4x4 cm-es lapocskákat vágunk, és kettesével a szeletekre fektetjük.
A piros marcipánmasszát porcukorral megszórt deszkán vékonyra kinyújtjuk, majd apró szíveket vágunk ki belőle, és óvatosan a csokoládérétegre illesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.