Elkészítés:
1.) A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, lehéjazzuk, felkarikázzuk. A lilahagymát megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük. A zöldborsóról lecsepegtetjük a levét.
2.) A tejfölt összekeverjük a majonézzel, mustárral, citromlével, majd megsózzuk, megborsozzuk, és ha kell, egy picit megcukrozzuk.
3.) A krumplit, a hagymát és a zöldborsót egy mély tálba tesszük, nyakon öntjük a dresszingünket, és óvatosan összekeverjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük, egy szál petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.