Elkészítés: A szobahőmérsékletű margarinhoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást. Ezekből tésztát gyúrunk, majd hűtőben 20 percig pihentetjük.
A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél centiméter vastagságúra nyújtjuk, és állatfigurás szaggatóval kiszaggatjuk. A szaggatás során megmaradt tésztát újra összegyúrjuk, és két részre osztjuk. Az egyik részt kevés ételfestékkel megszínezünk. A sima és a színezett tésztákat fél centiméter vastagságúra kinyújtunk, majd egymásra helyezzük, feltekerjük és felszeleteljük.
A formákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben megsütjük. A kész süteményeket olvasztott étcsokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.