Elkészítés: A sütőporral elkevert lisztet a zsírral vagy a margarinnal elmorzsoljuk, majd a cukrot, a 3 tojássárgáját, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat adjuk hozzá, és annyi tejjel gyúrjuk össze, amennyit felvesz.
Két részre osztjuk, az egyik felébe kakaót teszünk és kinyújtjuk.
Kizsírozott, lisztezett tepsibe tesszük a kakaós lapot, és sűrűn kirakjuk a kimagozott meggyszemekkel. Erre rátesszük a sárga lapot, majd a következő tölteléket tesszük rá: 3 tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verünk, citromlevet és darált diót teszünk bele, majd rákenjük a tészta tetejére és megsütjük. Még melegen vaníliás porcukorral megszórjuk a sütemény tetejét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.