Elkészítés: A sütőporral elkevert lisztet a zsírral vagy a margarinnal elmorzsoljuk, majd a cukrot, a 3 tojássárgáját, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat adjuk hozzá, és annyi tejjel gyúrjuk össze, amennyit felvesz.
Két részre osztjuk, az egyik felébe kakaót teszünk és kinyújtjuk.
Kizsírozott, lisztezett tepsibe tesszük a kakaós lapot, és sűrűn kirakjuk a kimagozott meggyszemekkel. Erre rátesszük a sárga lapot, majd a következő tölteléket tesszük rá: 3 tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verünk, citromlevet és darált diót teszünk bele, majd rákenjük a tészta tetejére és megsütjük. Még melegen vaníliás porcukorral megszórjuk a sütemény tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.