Elkészítés: Átlagos kakaós piskótát sütünk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, míg kivilágosodik, beleszitáljuk a kakaóval és sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan hozzáadjuk a fehérjehabot. Az egészet papírral bélelt sütőformába öntjük és megsütjük.
A krémhez kikeverjük a tojásokat a cukorral, a liszttel és a tejjel, megfőzzük, mikor kész beletördeljük a csokit. Amikor kihűlt, kikeverjük a margarinnal. A piskótára kenjük a krémet, rászórjuk a lecsepegtetett meggyet. A tetejére csokimáz kerül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.