Elkészítés: A tésztához az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kávét, majd a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet.
25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük 180 fokon.
A krémhez a pudingport a cukrokkal és a tejjel csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Ezután a diót belekeverjük, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, és a kihűlt krémmel jó habosra keverjük. A kihűlt tésztára simítjuk a krémet.
A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a krémre simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.