Elkészítése: A főtt tojásokat kettéhasítjuk, sárgájukat kikaparjuk és szitán áttörjük. A mustárral ízesítjük, a krémsajttal simára keverjük. A kaviárt szűrőbe töltjük és hideg vízzel leöblítjük, nehogy sós legyen. Utána jól lecsöpögtetjük, kétharmadát a tojáskrémbe keverjük.
A masszát kiskanállal vagy cső nélküli habzsákból a tojások üregébe púpozzuk, majd tetejüket a maradék kaviárral díszítjük. A salátát leveleire tépkedve megmossuk, lecsöpögtetjük, 8 tányéron elosztjuk. A citrom levét kikeverjük az olajjal, a salátára locsoljuk, azután ráültetjük a töltött tojásokat. A lecsöpögtetett spárgával és a lazaccal körülrakjuk.
Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 1147 kJ, 468 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.