Elkészítés: A porcukrot, az egész mákot és a lisztet egy tálban összekeverjük. Ebből 2 bögre keveréket egyenletesen elsimítunk egy száraz tepsiben vagy sütőformában, lenyomkodjuk, kb. 25 dkg reszelt almát szétterítünk ezen a keveréken, majd újból szétterítünk 2 bögre keveréket, lenyomkodjuk, majd a megmaradt reszelt almát is szétterítjük, és ezen a maradék lisztes keveréket egyenletesen elsimítjuk. A vajat a sütemény tetejére kockázzuk, majd előremelegített sütőben, 180 fokon, kb. 60-80 percig sütjük. Melegen megszórjuk porcukorral, majd hagyjuk alaposan kihűlni. Felszeleteljük és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.