Elkészítés: A fenti anyagokból a szokásos módon kelt tésztát készítünk - lehet kenyérsütő géppel is. Amikor megkelt a tészta, kinyújtjuk úgy 30x45 centisre, majd megkenjük egy kis vajjal. Tésztatéglalapunk hosszabbik oldalait - alul és felül is – egy-egy sorban kirakjuk meggyszemekkel. Majd mind alulról, mind felülről a téglalap közepéig feltekerjük a tésztát – így két tekercset kapunk, középen összekapcsolva. Megkenjük tojással, megszórjuk vaníliás cukorral és fahéjjal. Így, feltekerve, de nem szétvágva sütjük meg. (Addig sütjük, míg szép pirosra sül.) 6-8 centis darabokra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.