Elkészítés: A tejből 2 dl-t félreteszem egy bögrébe, a többit egy nagyobb lábasban felteszem közepes lángon főni. A tojásokat szétválasztom, és én csak 3 tojásfehérjét verek kemény habbá mert nem szeretem annyira, de aki szereti, az nyugodtan verje fel mind az 5-öt! A tojások sárgáját habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral.
Amikor a tej forrni kezd, takarékra veszem alatta a lángot, és a tojáshabot evőkanállal beleszaggatom. Egyszerre csak 4 evőkanálnyit, majd mindkét oldalukat 1,5-2 percig főzöm, utána szűrőkanállal egy jénaiba szedem. Amikor az összes habot kifőztem, a cukorral habosra kevert tojássárgákat folyamatos kevergetés mellett a tejbe csurgatom. Ezután az előzőleg félretett tejbe belekeverem a pudingport, és ezt is óvatosan belekeverem a tejbe.
Amikor az állaga kicsit sűrűsödni kezd, kész is van. A tetejére visszateszem a tojáshabot. Félreteszem hűlni, majd ha eléggé lehűlt, a hűtőbe teszem, és hidegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.