Elkészítés: A tésztát kicsomagolom, majd feldarabolom úgy, hogy először félbe vágom, majd 5-6 cm széles csíkokat vágok belőle, amit átlósan felvágok, így egyenlő szárú háromszögeket kapok.
Ezeket megkenem vékonyan mustárral vagy ketchuppal (barbecue szósszal, majonézzel vagy bármilyen, a virslihez illő szósszal).
Közben a virslit megfőzöm, lecsepegtetem.
A háromszög hegyes csúcsával szemközti oldalra teszem a virslit, és croissant-formára összetekerem.
A tetejét bekenem tojássárgával, amit egy csipet sóval jól felverek. Ezután megszórom apró magvakkal, majd kiolajozott sütőlapra teszem, és barnulásig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.