A 6 tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, 6 evőkanál lisztet, majd az ételfestéket. Óvatosan összeforgatjuk majd a masszát egy kisebb méretű (20*20 cm) négyzet alakú tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük,majd készre sütjük. A piskóta állapotát fogpiszkáló segítségével ellenőrizzük. A tészta akkor sült meg, ha a fogpiszkálóra nem ragad tészta. Mikor kész a piskóta, hagyjuk kihűlni.
Ezután megkenjük a szamócadzsemmel és elkészítjük a krémet. A cukrászhabot habverő segítségével kemény habbá verjük. Ezután a túrót óvatosan hozzá morzsoljuk a tejszínhabhoz és bele csöpögtetjük a citrom aromát. A krémet óvatosan összekeverjük és a dzsemes piskóta tetejére kenjük. Szép simára húzzuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.