A paprikát kicsumázzuk, félbevágjuk, eltávolítjuk az erezetet. Vékony csíkokra vágjuk, majd ezeket nagyon apró kockákra daraboljuk. A paradicsomot negyedekbe vágjuk, kimagozzuk, majd szintén apró kockára daraboljuk. Tálba tesszük a zöldségeket, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, 1 kiskanál finomra vágott lila hagymát.
Ízlés szerinti arányban kikeverünk egy tálban olívaolajat, citromlevet, fehérborecetet, Erős Pistát, ehhez adunk finomra vágott petrezselymet (ilyen állapotban hagyhatjuk a hűtőben állni pár órát, hogy az ízek még jobban összeérjenek). A végén sózzuk, borsozzuk, olívaolajjal dúsítjuk.
Az így kapott öntetet jól összedolgozzuk a zöldségekkel, majd sütőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk a kenyeret, végül külön tányéron tálaljuk a bruschettaragut és a kenyeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.