Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágom.
Egy edényben kevés olajon az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a csirkemellcsíkokat, megpirítom. Ez idő alatt a zöldségeket megpucolom, felkarikázom, a karfiolt rózsáira szedem, majd ezt is hozzáadom, sózom, borsozom, petrezselyemmel is meghintem, és 3-4 percig a zöldségeket is pirítom. Ezután megszórom fűszerpaprikával, és felöntöm annyi vízzel, hogy kb. 6 adag legyen belőle (1,5 l).
Készre főzöm, majd a végén a tejfölben elkeverek 1 kiskanál lisztet, és ezt is a leveshez adom, majd 3-4 percig tovább forralom.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.