Elkészítés: A hozzávalókat jól összedolgozzuk, tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd rátesszük a mártást és a feltétet, majd megsütjük.
A mártáshoz 1 dl olajban megpárolunk 1 fej finomra vágott hagymát,
1 kis doboz paradocsompürét, fél tubus piros aranyat, 1 babérlevelet, késhegynyi őrölt borsot és 1 dl vizet adunk hozzá. Felforraljuk, és ha kihűlt, a tésztára kenjük. Feltét bármi lehet, ami otthon van. Pl. kolbász, szalonna, krinolin, szafaládé, gomba... stb.. Előmelegített sütőbe téve kb. 15-20 perc alatt megsütjük, sajttal bőven megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.