Elkészítése:
Tisztítsuk meg a spárgát, kössük össze, és enyhén sós vízben főzzük meg. Amint megpuhult, öntsük le róla a vizet, és hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg a grapefruitot, vágjuk félbe, és szeleteljük fel. Hámozzuk meg az avokádót, vegyük ki a magját, szeleteljük fel, és azonnal öntsük rá a két citrom levét. A sajtot kockázzuk fel. Ezután szépen rendezzük el az előkészített hozzávalókat tányérokon, hintsük meg egy kevés sóval, majd szórjuk rá a petrezselymet és a pisztáciát, végül kevés olívaolajjal locsoljuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.