Elkészítés: Egy edénybe kevés olajat öntök, hogy ne legyen száraz az alja, hozzáteszek kb. 10-15 dkg margarint. Egy fej hagymát darabokra vágva, egy kis fokhagymát, sót, borsot és mindenféle zöldfűszert, elsősorban majorannát, de szoktam tenni kakukkfüvet, pici rozmaringot, bazsalikomot, pár szem borókabogyót. Elkezdem melegíteni, hogy a zsiradékok megolvadjanak, majd egy negyed kiló csirkemájat, és az olvadt zsiradékban rotyogtatom, amíg átsül. (Vizet nem teszek hozzá, attól kemény lesz a máj!) Ha kész, és kihűlt egy kicsit, vagy húsdarálón ledarálom, vagy a botmixerrel lehet pürésíteni, majd az olvadt zsiradékot hozzákeverem. Amíg tovább hűl, még kell időnként kevergetni, mert a margarin feljön a tetejére. Ha sütés közben úgy néz ki, hogy túl sűrű, lehet hozzá még tenni margarint, és esetleg egy pici mustárt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.