Előkészítés: A hagymát felvágom, hozzáadom a tejfölt, és botmixerrel pürésítem.
Elkészítés: A krumplit megpucolom, apró darabokra vágom, és felteszem főni sós vízben. (Ajánlatos vajpuhára főzni, mert akkor nem kell sokat vacakolni a krumplinyomóval.) Ha megfőtt, leszűröm, és szétnyomom krumplinyomóval. Félreteszem, hogy hűljön egy kicsit. Lereszelem a sajtot, és a majonézzel együtt belekeverem a hagymás tejfölbe. Ehhez akkora edényt választok, hogy kényelmesen lehessen kevergetni benne a salátát. Hozzáöntöm a krumplit, és apránként összedolgozom a mártással. Hűtőben pihentetem, hogy jobban összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.