Elkészítés: Fontos, hogy az olaj és a tojássárgák azonos (szoba)hőmérsékleten legyenek! A 4 tojássárgát egy tálba tesszük. Kimérjük az olajat, és az olajból egy cseppet (nem többet!) cseppentünk a tojásba. Egy fakanállal kikeverjük, majd 1 kiskanálnyi olajat adunk hozzá. Ha szép egyneművé válik az egész, lassan, nagyon vékony sugárban öntjük hozzá a többi olajat és robotgéppel kikeverjük. Addig keverjük, amíg az egész fényes, világos, vajszerű masszává válik. Belenyomunk egy kis citromlevet, kikeverjük, és kanalanként hozzáadunk 4 evőkanál mustárt. Minden kanál után alaposan át kell keverni. Őrölt borssal, sóval és cukorral ízesítjük. 8 dl tejfölt fokozatosan belekeverünk a robotgéppel. Megkóstoljuk, és ha szükséges, utána fűszerezünk. Megfőzzük a krumplit, kihűtjük és karikára/kockákra vágjuk. Egy réteg krumplit leteszünk egy tálba, megszórjuk a kockára vágott és besózott lilahagymával, majd megint egy sor krumpli és egy sor hagyma következik, amíg minden el nem fogy. Állni hagyjuk 10 percig, majd nyakon öntjük a majonézzel, és könnyedén átkeverjük egy fakanállal az egészet. Petrezselyemmel, paradicsomszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.