Elkészítés: A burgonyákat megfőzöm, lehúzom a héját, kis kockákra vágom. Az uborkákat és a párizsit hasonló méretű kis kockákra vágom, és hozzáteszem a krumplihoz. A vöröshagymát felkocházom, kis olajon megpirítom, majd a többi hozzávalóhoz teszem (van, aki ezután kifacsarja, és csak az olajat használja fel, de én szeretem benne a hagymát is). A majonézt tejföllel kikavarom, teszek hozzá mustárt, kicsi sót. Ha szükséges, pici ecetet és cukrot lehet hozzátenni még. A majonézes keveréket ráöntöm a többi hozzávalóra, összeforgatom, majd állni hagyom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.