Elkészítés: A krumplit alaposan megmosom, és héjával együtt egy fazék sós vízben megfőzöm. Ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb. fél centi vastag karikára vágom, majd megsózom.
Egy tálban összekeverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a lehűtött burgonyát.
A visrslit fél centis karikára vágom, és egy grillserpenyőben szép pirosra sütöm, majd ha kihűlt, ezt is a majonézes-hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem, és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.
Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.