Elkészítés: A fűszerkeveréket összekeverjük a majoránnával, és jól bedörzsöljük vele a csirkecombokat. 1 órát állni hagyjuk.
A húst sütőzacskóba tesszük, és az előírás alapján megsütjük. Az utolsó negyed órára felhasítjuk a sütőzacskót, hogy a csirkecomb megpiruljon.
A körethez a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
A vöröshagymát felkockázzuk, és kevés olajon megpirítjuk. Végül beletesszük az aprított petrezselyemzöldet, összekeverjük, és ráöntjük a krumplira. Jól átforgatjuk, hogy mindenhova kerüljön a hagymából.
Friss vegyes salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.