Elkészítés: A májakat megmossuk, leitatjuk róluk a vizet. Tejben áztatjuk pár óráig/fél napig. Ezután leöntjük és leitatjuk róluk a tejet, 5 cm-es darabkákra vágjuk, és kb. 5 evőkanál olajban kisütjük közepes lángon (2 adagban is lehet, kb. 10-15 perc adagonként). A vöröshagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk vagy lereszeljük, a fokhagymát áttörjük. A másik 5 evőkanál olajon kb. 5 percig dinszteljük a megsózott hagymát. Fél kávéspohárnyi vízzel felöntjük, majd lehúzzuk a tűzről, és hozzátesszük a borsikafüvet, a majorannát, végül a mustárt.
A májat közben kihűtjük, apró darabokra vágjuk, esetleg villával szétnyomkodjuk, hogy könnyebb legyen turmixolni. A májat és a hagymás fűszereket összeöntjük. Felolvasztjuk a vajat, és ennek egy részét is beleöntjük a masszába, majd összeturmixoljuk. Megkóstoljuk, és ha szükséges még ízesítjük.
Kis hőálló edényekbe tesszük. Jól belenyomkodjuk, majd tetejére a maradék olvasztott vajat öntjük, hogy szigeteljen. (Lefedjük.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.