A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük majd hozzáadjuk a tejfölt és a margarint. A sütőport elkeverjük a liszttel és a mákkal majd hozzákeverjük a tojássárgájás keverékhez. Ha túl sűrű lesz a tészta, akkor ezen a ponton hozzáönthetünk egy kevés vizet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük majd óvatosan kanállal hozzákeverjük a tésztához. Végül elkeverjük benne a ribizliszemeket is. Kettéosztjuk a tésztát 2 db tortaformába. 170°C-on 10-15 perc alatt megsütjük. Kihűlés után mindkét lapot kétfelé vágjuk (így 4 szeletet kapunk).A krémhez a cukorral elkevert pudingport megfőzzük a tejben (sűrű pudingot kapunk). A margarint a porcukorral habosra keverjük majd hozzákeverjük a mascarponet/krémsajtot, végül a főzött krémet. A fehér csokoládét felolvasztjuk és szintén a krémhez keverjük.A tortalapokat megkenjük a krémmel és bevonjuk a torta külsejét is, majd margarinnal és tejjel felolvasztott csokoládéval öntjük le a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.