Egy lábasban olajat hevítünk, és megpároljuk az apróra vágott hagymát. Ha már üveges, a tűzről lehúzva rászórjuk a pirospaprikát és a köménymagot. Hozzáadjuk a babérlevelet és ráreszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Felöntjük 1 liter hideg vízzel és felforraljuk.
Ezután lejjebb vesszük a lángot, és - folyamatos kevergetés mellett - 2 felvert tojást belecsurgatunk a levesbe, majd óvatosan beleütjük a maradék tojást. Ekkor már nem keverjük, különben nem maradnak egyben a tojások. 5-6 percig főzzük, végül a tűzről levéve belecsorgatjuk az ecetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.