Egy lábasban felhevítjük az olajat, rászórjuk a lisztet és megpirítjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát és a köménymagot. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Felöntjük 1 liter hideg vízzel vagy alaplével és felforraljuk.
A tűzhelyet alacsonyabb fokozatra vesszük. 3 darab tojást felverünk, majd óvatosan belecsurgatjuk a levesbe és elkeverjük. Néhány perc múlva beleütjük a maradék tojást. Ekkor már nem keverjük, különben nem maradnak egyben a tojások. 5-6 percig főzzük.
Ha már a tojások megfőttek a levesben, belekeverjük a tejfölt és felforraljuk. A tűzről levéve ecettel ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.