Egy mélyebb edényben olajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát. Ha már üveges, a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a köményt, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük 1,5 l vízzel és felforraljuk.
Ha felforrt a leves, lejjebb vesszük a lángot, és óvatosan beleütjük, egyesével a tojásokat. Nem keverjük, különben nem maradnak egyben a tojások.
Még 5-6 percig főzzük, majd megkóstoljuk, és utána ízesítjük ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.