A kaszinótojás elkészítéséhez a tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk. Kiszedjük a sárgáját, és egy kis tálba tesszük. Villával összetörjük. Megborsozzuk, hozzáadunk egy kevés mustárt, a majonézt és a tejfölt, majd alaposan elkeverjük (figyeljünk arra, hogy a kevert anyag masszív maradjon). Ezt a krémet visszakanalazzuk a tojásokba, és petrezselyemzölddel díszítjük.
A sonkatekercshez 8 dkg vajat megolvasztunk, beletesszük a lisztet, és habzásig kevergetjük. A tűzről félrehúzva a hideg tejjel és a tejszínnel csomómentesre keverjük, majd visszatesszük a tűzre, és besűrítjük, végül a sóval és a fehérborssal ízesítjük a besamelmártást.
A maradék vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt besamelt, a vajat, a lereszelt tormát, és robotgéppel krémesre keverjük. A tormakrémet habzsákba tesszük. A kiterített sonkaszeletek aljára csíkokat nyomunk. Feltekerjük, és a tekercsek végeire is rózsákat nyomunk.
Végül a franciasaláta alapra helyezzük a kaszinótojást és a sonkatekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.