A vegyes zöldséget (franciasaláta alap) sós, vagy ételízesítős vízben megfőzzük. Közben kockákra vágjuk a meghámozott almát, az uborkát, a tojás fehérjét, és a színes paprikát. A paprikát a legvégén hozzáadjuk a vegyes zöldséghez, és együtt leszűrjük. A paprikát elég egy pillanatra blansírozni, mert nem cél a megfőzése.
Mikor lecsöpögött a vegyes zöldség, hozzákeverjük a tejfölt, a villával szétnyomott tojás sárgáját, a kockázott csemege uborkát, és az almát. Mustárt, őrölt borsot is keverünk bele, és sót, vagy ételízesítőt teszünk hozzá ízlés szerint. Hűtőbe tesszük, és közben keményre főzzük a 10 tojást.
Mikor kihűlt megpucoljuk őket. A tojásokat hosszában kettévágjuk a sárgáját kikaparjuk külön edénybe és villával szétnyomjuk. Tejföllel, ételízesítővel, kevés őrölt pirospaprikával, szárított petrezselyemzölddel jól elkeverjük, viszonylag sűrű masszát kell kapni, amit visszatöltünk a tojásba.
Végül a kaszinótojásokat a franciasaláta tetejére helyezzük. Petrezselyemzölddel, más színes zöldségekkel, de a maradék fűszerezett tojássárgájával is díszíthető a hidegtál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.