Elkészítés: A húst alaposan sózom, borsozom (vigyázva, hogy a bőrre ne kerüljön só, mert úgy lesz finom ropogós), majd egy jénai tálba teszem a mangalica zsír kíséretében. A vöröshagymát meghámozom, nagyobb darabokra vágom, a fokhagymát szintén meghámozom, szeletekre vágom, és mindkettőt beteszem a hús mellé.
Lefedem alufóliával, és 170 fokra előmelegített sütőben 2 óra alatt készre sütöm. Fontos, hogy nem sütöm magasabb fokozaton, hogy ne száradjon ki.
A 2 óra leteltével eltávolítom a fóliát, és visszateszem a sütőbe további 10 percre, hogy megpiruljon a bőre.
Hagymás tört krumplival vagy krumplipürével és savanyúsággal tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.