Elkészítés: A tejet a pudingporral, a kristálycukorral és a kávéval lábasba töltjük, kevergetve pár perc alatt sűrűre főzzük. A puha margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. A kihűlt kávés pudingot krémesre keverjük, majd kanalanként a cukros margarint is beledolgozzuk. A sziruphoz valókat fölforraljuk.
Egy 24 cm átmérőjű tortaforma alját és oldalát folpackkal burkoljuk. Az alját babapiskótával kirakjuk úgy, hogy néhányat kettétörünk, így mindenhová jut belőle. Először a sziruppal, majd a kikevert lekvárral megkenjük. Ezután a krém egyharmadával egyenletesen megkenjük. Erre még két réteget építünk ugyanígy. Hűtőszekrényben egy éjszakán keresztül dermesztjük.
Másnap kicsomagoljuk, a tetejét és az oldalát kemény habbá vert tejszínnel bevonjuk, és pirított mandulalapocskákkal is megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.