A piskotához a tojásokat szétválasztom a feherjéhez 70gramm cukrot adok nem túl kemény habbá verem. A tojások sárgájahoz adok 170gramm cukrot es a vaniliat fehéredésig keverem majd hozzá adom a tejet és az olajat és elkeverem. Ehez hozzá adom az átszitált lisztet és összekeverem. A sütőt 180fokra előmelegitem es kb 45 perc alatt készre sütőm. Tűpróba szükséges. Hagyom kihülni.A krémhez a tejszint felverem. A mascarponét a többi hozzávalóval átkeverem és a tejszinnel összeforgatom. A piskótát 3 részre vágjuk. A krém felét az egyik lapra kenem majd a málna felét rá rakom a krémre és így tovabb. Wax fóliával körbetekerem vagy tortakarikában egy éjszakát pihentetem. Másnap a burkoló krémhez a mascarponet,vaniliat,porcukrot kikeverem majd a tejszint hozzá adom és együtt tejföl állagúra keverem,hogy legyen tartása . A tortát körbe kenem majd elsimitom. Hagyom hülni, de addig előkészitem a diszitést. A gyümölcsöket átmosom és lecsepegtetem a vizet. A virágok szárát folpackba tekerem jó szorosan. A torta oldalára egy spatulaval bordó ételfestéket kenek alulról felfelé kicsit ferdén tartva felkenem a tortára. Amikor kész a tetejét elkezdem disziteni az előkészitett gyümölcsökkel és virággal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.