Elkészítés: 1. Keverjük össze a mascarponét és a kissé felvert tejszínt egy nagyobb tálban.
2. Öntsük ki a kávét egy alacsony szélű edénybe. Mártogassuk a babapiskóták felét a kávéba. Ügyeljünk arra, hogy a piskóták minden oldalukon megszívják magukat kávéval, de még ne ázzanak el. Tegyük a kávés piskótákat 4 magas pohárba.
3. Rétegezzünk a pohár aljába egy kanál mascarponés krémet, majd helyezzük rá a málnák felét.
4. Tegyünk fél gombóc tiramisu fagyit a málnaszemekre.
5. Ismételjük meg a mascarponés krém és a málna rétegeket, végül helyezzünk egy teljes gombóc tiramisu fagyit a pohár tetejére.
7. A desszertet díszítsük mentalevéllel és kakaóporral, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.