Elkészítés: A tojásokat a cukorral összekeverjük,majd hozzáadjuk a sütőport és a vaniliás cukrot. A lisztet beleszitáljuk és a tésztát kikeverjük. Egy nagyobb, peremes tepsibe selyempapírt teszünk úgy, hogy az oldalára is jusson; a tésztát beleöntjük és egyenletes vastagságúra simítjuk. Dióval meghintjük, és forró sütőben 7-8 percet sütjük. A megsült tésztát egy kristálycukorral megszórt alufóliára borítjuk, és a tetején lévő papírt hideg vízzel megnedvesítjük, majd óvatosan lehúzzuk. A málnát összetörjük, a tejszínből felvert habbal elkeverjük, és a tésztára kenjük. Az alufólia segítségével feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.