Elkészítés: A piskótához a 6 tojás sárgáját + pici olajat 6 evőkanál cukorral habosra keverünk. A tojásfehérjét keményre felverjük (pici sóval), és a sárgához adjuk. Ezután a sütőporos lisztet kanalanként a masszába keverjük (nem robotgéppel). 26 cm kerek tortafomába öntve, 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd a legalacsonyabbra fokozatra (50 fok) vesszük, és kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A tortakrémhez a zselatint 5 percre beáztatjuk annyi vízbe, ami épp ellepi. Egy fémedényben a málnát felmelegítjük, hozzádjuk a cukrot, olvadásig keverjük, ezután a kinyomkodott zselatint belekeverjük(teljesen fel kell oldódnia). Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a hideg málnás joghurtot, végezetül a kemény habbá vert tejszínt adjuk hozzá.
A piskótát félbevágjuk. Hogy a piskóta ne színeződjön el, az alsó tortalapot megkenhetjük valamilyen pikáns lekvárral. Ezután beleöntjük a málnás krémet, befedjük a piskótával, és hőtőszekrényben kb. 3 óráig dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.