Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a cukorral és a kávéval jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a diót és végül a 4 tojás habját. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. A tejben megfőzzük a búzadarát, és lehűtjük. A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojás sárgájával jól összekeverjük, majd a két krémet összevegyítjük, és a kihűlt tészta tetejére kenjük. Tehetünk rá csokimázt, vagy megszórhatjuk tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.