Elkészítés: A mandarinból 4 darabot (ha száraz a húsa, akkor 6-ot) félreteszünk, a többit megpucoljuk, gerezdekre szedjük. A félretett darabok levét kifacsarjuk, és a babapiskótára locsoljuk, ha a lé nagyon savanyú, ízlés szerint cukorral ízesíthetjük.
A 2 csokis pudingport megfőzzük a 0,5 l tejben, mikor langyosra hűlt, beledolgozzuk a vajat, és hűtőben teljesen kihűtjük. Amíg a puding hűl, a babapiskóta egy részét (attól függően, mekkora formánk van) lehetőleg csatos tortaforma aljára fektetjük (könnyebb kivehetőség érdekében). A hideg pudinghoz hozzáöntjük a tejszín felét, és kemény habbá verjük (1 habfix).
A babapiskótára mandarint fektetünk, arra kerül a hab, majd egy újabb réteg babapiskóta, megint mandarin, majd megint hab. Ezt addig folytathatjuk, amíg van az alapanyagból, a tetejére mandarin kerüljön.
A maradék tejszínt a habfixszel kemény habbá verjük, és a sütemény tetején elosztjuk. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és a süti tetejére csorgatjuk.
Mi nagyon szeretjük, és nem is annyira bonyolult, mint első olvasatra tűnik. Ha valaki még jobban fel akarja dobni, ajánlom, hogy a csokihabba tegyen 1 dl frissen facsart, leszűrt narancslevet. Nagyon feldobja, és ugyanúgy fel lehet habosítani, nem változtat az állagán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.