Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tejet óvatosan adagoljuk, ne legyen ragacsos a tészta, hogy ki tudjuk nyújtani.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval vagy pohárral kiszaggatjuk, papírozott tepsibe rakosgatjuk. Előmelegített 160 fokos sütőben 8-10 percig sütjük. Figyeljük, mert gyorsan megsül, ne süssük túl!
A krémhez a tejből és a pudingporból pudingot főzünk, lehűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, beletesszük az aromát is, és összekeverjük a kihűlt pudinggal.
A kisült korongokat összetapasztjuk a krémmel, és ha marad krém, díszíthetjük a tetejüket is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.