Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tejet óvatosan adagoljuk, ne legyen ragacsos a tészta, hogy ki tudjuk nyújtani.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval vagy pohárral kiszaggatjuk, papírozott tepsibe rakosgatjuk. Előmelegített 160 fokos sütőben 8-10 percig sütjük. Figyeljük, mert gyorsan megsül, ne süssük túl!
A krémhez a tejből és a pudingporból pudingot főzünk, lehűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, beletesszük az aromát is, és összekeverjük a kihűlt pudinggal.
A kisült korongokat összetapasztjuk a krémmel, és ha marad krém, díszíthetjük a tetejüket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.