Elkészítés: A paradicsomot meghámozzuk, felaprítjuk. A snidlinget finomra vágjuk. Kikeverünk 2 evőkanálnyi olajat az ecettel és az almalével, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a snidlinget, kicsit állni hagyjuk.
A cikóriát megtisztítjuk, leveleire szedjük, a rukolát leöblítjük, a barackot megmossuk, kimagozzuk, szeletekre vágjuk.
A húst megmossuk, leszárítjuk, nagyobb darabokra vágjuk. A tojásfehérjét kissé felverjük, a húsdarabokat megkenjük vele, majd a mandulában megforgatjuk. Olajat forrósítunk, és a csirkemelldarabokat közepes lángon aranybarnára sütjük benne. Kivesszük, melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékon a barackszeletek mindkét oldalát 1-1 percig sütjük. A hússal összekeverjük.
A tányérokat kibéleljük cikórialevelekkel, megszórjuk rukolával, ráadagoljuk a barackos húst, és a snidlinges-paradicsomos salátát külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.