Elkészítés: A darált mandulát elkeverjük a kókusszal és a kakaóval, hozzáöntjük az olvasztott vajat, majd fűszerezzük, édesítjük. A rum és a cukor ízlés kérdése. Fahéj nem fontos. A legvégén annyi kávét öntünk hozzá, hogy jól gyúrható és formázható masszát kapjunk.
Kisebb golyókat formázunk, majd megforgatjuk a kókuszban. Ha nem töltjük meg, érdemes kisebb, gusztább darabokat készíteni, ha szeretnénk, pl. egész pörkölt mandulával tölteni, akkor nagyobb golyókkal dolgozzunk. Kb. fél órára tegyük hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.