Elkészítés: Összedolgozzuk a lisztet, 15 dkg cukrot, a vajat, a tojást és a sót, majd 2 órát pihentetjük a hűtőben. Meghámozzuk, negyedeljük az almát, eltávolítjuk a magházát, felszeleteljük, és 10 dkg cukorral, a citromlével, fahéjjal, mazsolával, kevéske vízzel 10 percig pároljuk. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. A tészta kétharmad részével kibélelünk egy 26 centis tortaformát, megszurkáljuk villával és alulról a második sínen elősütjük 10-12 percig. Rászórjuk a darált mandulát, ráöntjük a tölteléket, befedjük a maradék tésztával, és kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.