Elkészítés: A halat megtisztítjuk, citrommal bedörzsöljük, sütés előtt 10-15 perccel sózzuk, majd zsemlyemorzsában /ha van, kevés darált mandulatát is tehetünk bele/ megforgatjuk.
A jól felforrósított serpenyőbe beletesszük a vajat és az olajat, amit ismét jól felforrósítunk. Ebben sütjük meg először a mandulát, majd a készre főzött, negyedelt és leszárított burgonyát. Végül a jó forró vajas-olajos keverékben sütjük meg a hal mindkét oldalát /ez kb. 7-8, és a másik oldalon 5-6 perc/.
Tálaláskor petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.