Előkészítés: A halat megtisztítjuk, megmossuk, nem túl nagy lábosba hajlítjuk, és ráöntjük a tejet. Negyed órát áztatjuk. A mandulát durvára vágjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. Kivajazunk egy nagyobb tűzálló tálat.
Elkészítés: A halat kiemeljük a tejből. A tejet felforraljuk, amikor forrni kezd, megsózzuk, és visszatesszük a halat. Lassú tűzön kb. 5 percig forraljuk. (Könnyen kifut!) A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A halat óvatosan kiemeljük a tejből, lecsepegtetjük, és a tűzálló tálba fektetjük. Meghintjük a mandulával, a citromhéjjal, és megsütjük (kb. 20 perc). Burgonyapürével és/vagy céklasalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.